Hívjon most: + 36 62/663-250

Stegu burkolat

Bemutatkozó

Kül- és beltéri díszburkolat
A STEGU burkolatok egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat és a legmodernebb építőipari technológiákat. A kiváló minőségű anyagok tökéletesen adják vissza a természetben előforduló színeket és formákat. Ugyanakkor a teljes gyártási folyamat során környezetbarát technológiát alkalmaznak, ugyanis sem a kültéri, sem a beltéri burkolat előállításnál nincs szükség égetésre. Ennek köszönhetően nincs károsanyag-kibocsátás és hulladékanyag.
A kültéri falburkolat természetes kőzúzalék, beton, valamint a legjobb minőségű európai szabványoknak megfelelő színezékek és adalékanyagok felhasználásával készül.
A beltéri burkolat alapanyaga gipsz, melynek előnye a kisebb súly mellett a könnyű és gyors megmunkálhatóság. A homlokzatburkoló kövek felrakása a gyártó útmutatása szerint rendkívül gyors és egyszerű. A tégla és kőburkolat vághatósága és alakíthatósága miatt a munkálatok után megmaradó hulladékanyag minimális.
A STEGU díszburkolatok kiválóan alkalmasak épülethomlokzatok felújítására, átalakítására valamint új épületek díszítésére. A STEGU által kínált termékek széles szín-, minta-és formaválasztéknak, valamint a sarokelemeknek köszönhetően egyedi és természetes hatás érhető el mind a kültéri, mind a beltéri felhasználás során. 

Elérhetőségek

Weboldal:
www.stegu.hu

Comments are closed.