Hívjon most: + 36 62/663-250

Zehnder radiátor

Bemutatkozó

A változás és a fejlődés folyamatos kísérői és erősségei a Zehnder Cégcsoportnak. 1930-ban felhagytunk a motorbicikli gyártással, és radiátorokat kezdtük el készíteni, amelyben világszerte vezető pozícióra tettünk szert. A múlt század ’90-es évei folyamán számos üzleti tevékenységgel hagytunk fel, hogy jobban tudjunk koncentrálni a fő üzletágra: a radiátorokra. Az elképzelések és az ezeket követő megvalósítások hozzájárultak a Zehnder Cégcsoport hosszú távú, kielégítő fejlődéséhez.
Ez mégsem a vége a folyamatos újítások sorozatának. Az új század kezdete óta az egyszerű radiátorgyártó vállalatból egy, a helyiségek kellemes klímáját biztosító céggé alakultunk. A sugárzó mennyezeti paneleink által biztosított, az úgynevezett csendes hűtés mellett az új, komfortventilációs üzleti területünkkel megvalósultak terveink.
Ezek az újítások megfelelő módon egészítik ki a - már így is változatos - termékkörünket (fürdőszoba radiátorok, méretre gyártott radiátorok, elektromos radiátorok). Így a Zehner Cégcsoport lassacskán a meleg, kényelmes és egészséges beltéri légkör szinonimájává válik.

Elérhetőségek

Weboldal:
www.zehnder.hu

Comments are closed.