Hívjon most: + 36 62/663-250

Paradyz burkolat

Bemutatkozó

Lengyel csempe, padló
A Paradyz márkanév több mint 26 éves tapasztalatot jelent a gyönyörű, egyedi dizájnnal rendelkező, és a kiváló minőségű termékek gyártásának terén.
Egy lengyel tulajdonú cég vagyunk, mely termékeiről híres hazájában, és közel 40 másik országban a világon. A sikerünk egy víziónak, és a Paradyz csoportot alkotó: CeramikaParadyż Co. Ltd. és Paradyż Co. Ltd. gyáraiban dolgozó 1800 munkatárs által valóra váltott merész terveknek köszönhető.
Szenvedéllyel és folyamatosan magas minőségben készítjük a termékeinket, mely látható a gyártás folyamatában és a designban is. Ez a mi utunk egy növekvő piaci értékkel rendelkező jó márkanév felépítésében. A Paradyz márkanévvel ellátott kollekciókat az elmúlt években több rangos szakmai elismeréssel és díjjal is kitüntették. Többek között a „WielkiejPerłyCeramiki UE” (The Grand Pearl of EU Ceramics), a „PerłęCeramikiDystrybutorów” (The Pearl of Ceramics – Distributors),  a „Łazienka - WybórRoku” (Bathroom - Choice of the Year) és a „JakośćRoku” (Quality of the Year) díjakkal.
Vállalatunk számos díjjal és rangos kitüntetéssel büszkélkedhet, melyek tanúsítják, hogy jó úton járunk. A legfontosabb ilyen elismeréseink közé tartozik, a „PolskiejGospodarki” (A Lengyel Gazdaság Nagykövete által), és a „FilarPolskiejGospodarki” (Lengyel Gazdaság Pillére által) díj, a rangos jelölések közül pedig, mely a legfontosabbak közé tartozik Lengyelországban, a „NagrodyPrezydentaRzeczpospolitejPolskiej” kitüntetés (Díj a Lengyel Köztársaság elnöke által).

Elérhetőségek

Weboldal:
www.paradyz.com

Comments are closed.